xmlns:fb="https://www.facebook.com/2008/fbml" PREMIUM BEAUTIFUL by NURAINA ASWEEN: PREMIUM BEAUTIFUL MAHAL ???

Tuesday, June 26, 2012

PREMIUM BEAUTIFUL MAHAL ???

If you looking for Premium Beautiful corset interested to learn about the business opportunity with Premium Beautiful, do contact me and book your appointments today (",)012-6558305 aween




PREMIUM BEAUTIFUL MAHAL ?

 

Mahal sangat ke PB nie? 

Kenapa mahal sangat eh ?
 
 
Saya pun masa dengar first time dulu pun terkejut.. masa lina datang rumah  present kat saya, 
bila dia bagitau harga agak tertutup 
pintu hati ni nak beli...huhu

But in the end bila saya consider balik 
sume reason – reason ni, akhirnya saya cari jalan jugak untuk beli.
 
 
       
OK JOM TENGOK PILIHAN YG OLLS KATA BOLEH
 
BAGI KURUS !!!!
 
 
 
 (SLIMMING WORLD MALAYSIA)
 
 
 
 
 
 
 
 Ok kita tengok dekat tv,
memang murah kan RM699 untuk basic package.. 
Pastu kata lah kan kita sign up.. 
basic package (rawatan menyeluruh la katakan) ..sekali tuh je la kan.. then tak kan nak berhenti pulak..mesti nak sambung kan...
the next time kita pergi kena bayar lagi RM699... ok katakan lah dah buat tuh turun berat badan 5-10kg...
dah 2 3 minggu lepastu takkan nak stop kat situ je.. 
mesti nak terus lagi kan .. 
tambah lagi RM 699.. so dah berapa tuh...?
Ce kira ce kira :)

belum masuk cream ke supplement la yang diorang suggest.. 
then u have to apply very strict diet kan ? so duit lagi.. cam ner tu ..
mahal ke murah agak-agaknya tuh ye ?
 
 
 
( SUPPLEMENTS AND UBAT KURUS ) 
 
 
 
 
 

 
 
Sekotak let say RM100, 
kalau kita makan setahun RM1200... 
ok mungkin kita dah boleh stop 
makan/minum kan after a year.. 
berat pun dah turun 5-10kgs.. 

tapi tak kan nak berhenti terus.. 
mesti nak maintain badan.. let say beli 2 bulan sekali.. 
so RM 600 .. total dah RM1800.. 
so abis la.. kalau nak makan lagi.. tambah lagi.. kalau tak stop..
kalau naik badan lagi ?
camner ? kena beli lagi kan?
Agak2 mahal ker murah tuh ?


( PREMIUM BEAUTIFUL CORSET )